Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nou escenari Heliogàbal
Foto: Marc Abad Nou escenari Heliogàbal

L'Heliogàbal estrena escenari i guanyarà en comoditat per veure els concerts

La sala guanya espai per als músics i qualitat de so, i també avança una hora l'horari de tancament

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Segur que heu anat a més d'un concert a l'Heliogàbal i teniu al cap la imatge d'on es col·locaven els músics fins ara i on se situava el públic. El quadrilàter de parets vermelles de l'entrada –on se seguiran fent coses– no és en realitat un escenari i, per veure el concert, la gent s'apilonava al voltant del grup i al llarg de la barra. Ara hi haurà un escenari pròpiament dit: els músics tindran molt més espai per tocar i el públic estarà més còmode. També s'ha invertit en l'equip de so, amb la idea de dotar als concerts de petit format de "la qualitat de les grans sales".

No és, però, una ampliació del local. El que s'ha fet és convertir en escenari l'espai que feia de backstage i magatzem, entrant a mà dreta. Això millorarà l'experiència i es passarà de vendre 90 entrades a 150. El nou escenari s'inaugura el 10 de maig i el bar aprofita l'estrena per avançar una hora l'horari de tancament (dimecres tancarà a la 1 h i de dijous a dissabte a les 2 h) per conciliar una millor convivència amb els veïns.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat