Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'himne de campanya electoral dels Fetus amb cita a Time Out

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

En plena carrera cap a les municipals del 26 de maig, la banda empordanesa Fetus, formada per Adrià Cortadellas (Sanjays), Telm Terradas i Adrià Jiménez, publica el seu segon disc 'Terra Cuita' (Bankrobber), que presentaran el 10 de maig a l'espai Mecànic, a Gràcia. Fetus va debutar el 2018 amb el disc 'L'epicentre del fangar' (també Bankrobber), que va produir en Joan Colomo, també productor de 'Terra cuita'. El primer disc barrejava punk i pop amb lletres que cantaven a les 'delícies i meravelles' dels nostres dies com a 'Edulcorant' ("Indiferència ben fossilitzada, massa pilotes dins el seu balcó, mala energia, esperits i garses, cap logaritme dóna la raó...") i la de 'Gram de Gràcia' ("Víctimes del temps, tendres i violents, víctimes del temps, ni bons, ni dolents..."). 

Tot i que 'Terra Cuita', el segon treball de Fetus, no es publicarà fins al 10 de maig, la banda ha llançat ja el primer 'single' de l'àlbum, 'El somni barceloní', il·lustrat pel fabulós Roger Peláez (Premi Time Out 2018 a millor creador radical), autor del còmic 'El procés explicat als idiotes', i a qui podeu veure suar i escopir cada primer dimarts de mes a l'Antic Teatre, on fa l'espectacle 'Mandonguilles de frenillo'

"Som la porta d’Europa, som la capital, l’aparador més joiós és la Ciutat Comtal, vingui, emprengui la fortuna, cerqui el seu botí, el turisme sempre suma pels qui som d’aquí..."), canten els Fetus al seu últim tema, mentre al vídeo veiem un paio que pixa dins d'un porró de vi i un altre que canta fent servir de micròfon una escombreta de vàter pudent. 

"Anxovats i gaudint de la ciutat, Barcelona es posa guapa de veritat, la vergonya ja ha tapat el seu forat, Barcelona es posa guapa de veritat", crida la banda, mentre en Peláez ho acompanya d'un rei de bastos cap per avall i d'una dona amb la llengua fora i una cafetera entre els pits. 

En aquest fresc del somni barceloní també hi ha "colauistes que clamen Déu vos guard, pixapins lluny del nucli urbà" i, oh sí, "galeries timeoutistes: la modernitat". 

Mentre esperem amb candeletes la publicació del disc, us deixem amb un símbol de la modernitat: Les millors galeries de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat