Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Hospital de Sant Pau organitza una exposició benèfica per a la investigació de la Covid-19

La mostra 'Art solidari' estarà oberta fins al 26 de març i recull prop de 100 obres d'onze artistes

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

El Recinte Modernista de Sant Pau presenta 'Art solidari' una exposició benèfica que té l'objectiu de recaptar diners per a la investigació sobre la Covid-19. La iniciativa, impulsada per la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, neix de l'escultora Patricia Cancelo i recull prop d'un centenar d'obres: pintures, escultures, il·lustracions, instal·lacions artístiques, gravats i litografies què estaran en venda des del 26 de febrer fins al 26 de març.

'Art Solidari' aplegarà les obres urbanes de Balu i Francisco de Pájaro 'Art is trash' amb les escultures de Patricia Cancelo, que plasmen en ferro els mons interiors de l’artista. També recollirà els murals flotants de Valiente Creations, l’harmonia en els olis de Josep Maria Forcada, el realisme de Luisa Chaves i els quadres de Carles Azcón. Sense oblidar les creacions icòniques 'Pop Art' de Silvio Alino, la poesia visual de Lluís Cadafalch, les pinzellades d’amor de Mercedes Rogla i els retrats expressionistes de María José Hernández. Tots els artistes destinaran els beneficis de la venda de les seves obres a les diferents línies d’investigació que desenvolupa l’Hospital de Sant Pau.

L'exposició es podrà visitar de dilluns a dissabte d’11 a 19 hores, i els diumenges d’11 a 14 hores, al Pavelló de l’Administració (Sant Antoni Maria Claret, cantonada Cartagena) amb entrada gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat