Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Roba mascotes i humans Lidl
Foto: Lidl

Lidl llença una col·lecció per anar de conjunt amb el gos aquest Nadal per menys de 10 euros

La campanya 'De tal palo, tal patita' uneix els humans i les seves mascotes a través del tradicional jersei nadalenc

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les celebracions familiars de Nadal ja són a tocar. L'època nadalenca és un període ple de reunions amb la família i, si teniu gossos, probablement també en formen part. Amb aquesta idea com a base, Lidl sorprèn amb el llançament de la seva primera col·lecció de jerseis nadalencs perquè aquestes festes aneu ben conjuntats amb els vostres gossos. Sota el lema 'De tal palo, tal patita' l'empresa vol unir els humans amb les seves mascotes a través de jerseis amb els colors corporatius de Lidl.

Roba mascotes i humans Lidl
Foto: Lidl

Aquests 'ugly jumpers' (jerseis lletjos), no ho diem nosaltres sinó que és com Lidl els ha anomenat, són una edició limitada que estarà disponible des del 28 de novembre fins a esgotar existències a la web del supermercat. La col·lecció va des de la talla S fins a la XL a 9,99 euros per persones, i de la talla 35 a la 50 a 5,99 euros per als gossos.

Roba mascotes i humans Lidl
Foto: Lidl

La campanya l'ha protagonitzat l'actriu Cayetana Guillén-Cuervo acompanyada dels seus dos gossos, Lobo i Furbi, on tots tres posen amb un dels dos models disponibles dels jerseis. Després de l'èxit dels talons de Lidl i les seves sabates esportives, l'empresa ha volgut retre un homenatge a les mascotes i recordar que, a més d'assemblar-se als seus amos, també són uns més de la família.

NO T'HO PERDIS: Mercats de Nadal 2023 a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat