Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lidl
Shutterstock

Lidl obre un nou supermercat de 1.200 metres quadrats a Barcelona

L'empresa alemanya inaugurarà una nova botiga a Sarrià-Sant Gervasi el 9 d'octubre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La cadena de supermercats que més ha crescut en aquest 2023 obrirà un altre establiment a Barcelona. El districte de Sarrià-Sant Gervasi tindrà un nou supermercat Lidl a partir del pròxim 9 d'octubre, que estarà ubicat al carrer Laforja número 36. L'espai tindrà 1.200 metres quadrats que estaran repartits en dues plantes on, a més dels productes d'alimentació, també hi haurà electrodomèstics, articles de cosmètica i tèxtils.

El nou supermercat obrirà de dilluns a dissabte, de 9 a 21 hores, i hi treballaran 22 persones que se sumaran a la plantilla de més de 3.000 treballadors que Lidl té només a Barcelona.

Nous supermercats a Barcelona

El passat setembre, Lidl també va obrir un nou supermercat al número 11-17 del carrer de Sant Iscle, al barri del Turó de la Peira, a Nou Barris. Lidl no és l'única cadena alemanya d'alimentació que s'ha establert a la ciutat. Aldi va inaugurar un altre supermercat al número 642 de la Gran Via, en la cruïlla de passeig de Gràcia, una de les zones comercials més exclusives de Barcelona, que va convertir la ciutat en el lloc de l'Estat amb més punts de venda de l'empresa.

NO T'HO PERDIS: Aquest és el millor supermercat per comprar pa (i també el pitjor)

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat