Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aldi Barcelona
Foto @rlopez_foto

Aquest supermercat obrirà un nou establiment a una de les zones més exclusives de Barcelona

La cadena d'alimentació pretén obrir el nou espai entre els mesos de setembre i octubre de 2023

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa un any va obrir a Barcelona el supermercat més barat d'Espanya, i ara aterra a la ciutat un nou establiment d'un dels supermercats amb el creixement més gran d'Espanya. La cadena d'alimentació alemanya Aldi, s'estableix a Barcelona en una de les seves zones més exclusives, concretament al número 642 de la Gran Via, entre passeig de Gràcia i Pau Claris, una localització que està valorada com el carrer comercial més car de tot l'Estat. Amb aquesta nova obertura, Aldi entra a la zona 'prime' de la ciutat amb una botiga que, com ja han anunciat des de la cadena, estarà més enfocada al turisme i a les oficines.

El local tindrà més de 1.000 metres quadrats, dels quals 787 formaran la planta on els clients podran comprar tota la varietat de productes del supermercat. Amb aquest espai, Aldi ja acumula més de 400 botigues només a Espanya, de les quals 90 estan a Catalunya. A més, l'obertura de Gran Via forma part del pla d'expansió de l'empresa, que va anunciar a principis de 2023 que l'objectiu era obrir cinquanta supermercats més repartits per tota Espanya.

Amb la inauguració del nou supermercat, Barcelona es consolida com la província preferida de la cadena de supermercats, sent el lloc de l'Estat amb més punts de venda d'Aldi, amb més 60 supermercats. Tot i que encara no hi ha una data oficial d'obertura, es pretén que a principis de la tardor ja pugueu gaudir de tota la selecció de productes de la marca.

NO T'HO PERDIS: Ikea obrirà dues noves botigues a Barcelona a l'Estiu

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat