Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Jo, travesti'
Foto: May ZircusRoberto G. Alonso

L'intèrpret Roberto G. Alonso pateix una brutal agressió homòfoba

L'artista es dirigia a la roda de premsa del seu espectacle 'Jo, travesti' quan una persona l'ha agredit tirant-lo a terra i propinant-li cops de puny

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

En el seu darrer espectacle, 'Jo, travesti', un homenatge a les artistes pioneres del moviment LGTBI+, Roberto G. Alonso recorda diversos tipus d'agressions homòfobes que ha patit al llarg de la seva vida i carrera artística. Malauradament, aquests episodis no són cosa del passat.

El ballarí, intèrpret i coreògraf va patir ahir una agressió homòfoba en ple carrer i a la llum del dia. Ho ha explicat el director de l'espectacle 'Jo, travesti' que precisament Alonso acudia a presentar, roda de premsa que no va fer perquè va necessitar assistència mèdica.

L'agressor "l'ha insultat, l'ha estirat els cabells i l'ha tirat a terra clavant-li cops de puny i de peu i mentre li deia 'maricón' i l'insultava", ha explicat el director Josep Maria Miró a la xarxa X (abans Twitter).

Per sort, afegeix Miró, només han estat cops i rascades, tot i que Alonso ha anat al CAP per ser atès i després a comissaria per denunciar-ho. "Hi ha imatges de l'individu i esperem que el localitzin", ha dit Miró. Els Mossos estan investigant l'agressió, segons confirma l'ACN.

"El 2023 hi ha gent que creu que no fa falta el dia de l'Orgull, continuar fent pedagogia o impulsar mesures polítiques per protegir la comunitat LGTBI", continua Miró en el missatge, "sí que calen perquè hi ha qui els molesta i no accepten la diferència i l'agredeixen".

"Ràbia i impotència", conclou Miró, pel fet que passin agressions d'aquest tipus a una ciutat "aparentment respectuosa i oberta".

NO T'HO PERDIS: 8 llocs emblemàtics del col·lectiu LGTBI+

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

 

 

Últimes notícies

    Publicitat