Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llibres, cafè i llar de foc: així és la nova llibreria Byron de Barcelona

A partir de divendres 20 de novembre els amants de la lectura podran gaudir d'un nou espai polivalent de més de 500 metres

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Prendre un cafè mentre llegeixes un bon llibre a la vora del foc. Sona bé oi? A partir d'aquest divendres dia 20 de novembre, els aficionats a la lectura i al bon cafè podran gaudir d'aquesta possibilitat a la nova Llibreria Byron: més de 500 metres de prestatges plens de llibres –amb especial atenció per a la literatura infantil i juvenil–, espais on seure i escapar-se del rebombori de la ciutat, joguines educatives, productes de papereria i servei cafeteria. I la gran novetat: una gran llar de foc que encara donarà més caliu al local. 

La propietària de la Llibreria Cafè Byron és l'editorial Huygen. La intenció d'aquest negoci és crear un espai cultural que acabi sent de referència a Barcelona, un lloc on literatura, gastronomia i activitat social i cultural convisquin en un establiment que obrirà portes al número 32 del carrer Casanova, al barri de Sant Antoni. 

llibreria byron
llibreria byron

Què podràs trobar a la llibreria? 

La cafeteria oferirà una selecció de productes amb consciència ecològica i de KM 0. Des de Byron asseguren voler "defensar la lectura pausada i relaxada", i per això intentaran cuidar al màxim els productes gastronòmics. També hi haurà espais per acollir esdeveniments públics i privats, organitzaran un club de lectura,  així com cinefòrums, presentacions i altres activitats de caire cultural. 

A la pàgina web s'hi publicaran llistats de llibres, registres de lectures i una secció per demanar cita per buscar exemplars o possibles consultes.  

Llibreria Byron
Llibreria Byron

En temps complicats com els de la pandèmia, la lectura és sant remei. Les expectatives d'aquesta nova llibreria-cafeteria són altes i signifiquen un gran repte: reunir múltiples passions en un únic espai. Aquesta nova fórmula ja té tots els ingredients per interessar-nos: ara caldrà veure com combinen llar de foc, llibres i cafè a la Byron. 

 NO T'HO PERDIS: Llibres que has de llegir aquest mes

 

Últimes notícies

    Publicitat