Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'oci nocturn obrirà portes el 21 de juny si així ho aprova el Procicat

La capacitat estarà limitada al 50 % a l'interior de les sales i l'horari de tancament serà a les 3.30 h

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Uns dies abans de la revetlla de Sant Joan, concretament el dilluns 21 de juny si així ho aprova el Procicat, és la data prevista per a la reobertura de l'oci nocturn. El Departament de Salut i la patronal de l'oci nocturn, Fecasarm, han pactat aquest matí en una reunió les mesures que s'aplicaran per tal de poder reobrir l'oci nocturn. 

Segons ha avançat a TV3 Joaquim Boadas, president de la patronal de l'oci nocturn, els locals podran obrir amb un aforament del 50% i no serà necessària la distància de seguretat a la pista de ball però sí dur mascareta. Segons ha confirmat el Departament de salut, l'horari de tancament serà a les 3.30 h de la matinada i hi haurà 30 minuts de marge per tal de poder buidar les sales. L'aforament permès a l'exterior serà del 100%, amb taules i cadires i amb distància de seguretat d'1,5 metres. Les taules seran de 6 persones a l'interior i 10 a l'exterior. Es podrà consumir a les barres, però assegutsEs podrà utilitzar la pista de ball, però no s'hi podrà consumir i s'haurà de dur mascareta. A més la pista haurà d'estar perimetrada per a les activitats de més de 500 persones

L'oci nocturn és un dels sectors que més ha patit en aquesta pandèmia, ja que ha estat dels últims en poder tornar a obrir. Aquesta setmana el Ministeri de Sanitat i les autonomies donaven llum verda a la reobertura, sempre que es mantinguin les restriccions d'horari i d'aforament i només les autonomies que estiguin en bona situació epidemiològica. 

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat