Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'OMS aconsella no saludar amb el colze i proposa una alternativa més segura

Saludar amb el colze, fins ara acceptat per a totes les autoritats sanitaries, ja no és segur per la falta de distància

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El colze viu la seva època daurada. La nova forma de saludar-nos per evitar contagis ha deixat l'encaix de mans i els dos petons al calaix de la història. Tothom els enyora però "ara no toca". El copet entre colzes ja s'ha consolidat i estès entre la població com la forma més segura de saludar i evitar contagis. Però un retuit i unes declaracions del director de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom, han fet trontollar la nova forma de saludar amb els colzes, ja que pel que sembla no és tan segura com ens pensem.

Twitter ha tornat a ser la xarxa encarregada d'encendre el debat, després que el director de l'OMS compartís un tuit on es justificava el perquè cal abandonar la nova forma de saludar. El principal motiu: no es respecta la distància de seguretat per molt que se saludi amb mascareta.

Un simple retuit ha elevat el tema a notícia però si es tira d'hemeroteca, Adhanom, el passat 7 de març, ja va recomanar en el seu compte de Twitter que "és millor evitar xocar el colze perquè et poses a menys d’un metre de distància de l’altra persona" i proposava una alternativa sense cap risc que és "posar la mà al cor per saludar la gent".

NO T'HO PERDIS: La novetat que estrenen tots els autobusos de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat