Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Londres crea cases per a persones sense llar per 5 lliures a la setmana

Un projecte d'allotjament temporal instal·larà 200 petites cases prefabricades per la ciutat en els pròxims 5 anys

Escrit per
Time Out London editors
Publicitat

Londres ha impulsat un nou pla per proporcionar una solució temporal a les persones que estan en situació de sense llar. L’Exèrcit de Salvació, Citizens UK i el promotor d’habitatges Hill Group s'han unit per construir fins a 200 petites cases prefabricades que posaran en diverses àrees de la ciutat durant els pròxims cinc anys. 

Cada unitat serà per a una sola persona i estarà completament equipada amb cuina i bany i, segons els desenvolupadors, són molt eficients en termes d’energia: costen cinc euros per setmana en costos corrents. Aparentment, les 200 cases costaran menys de 47.000 lliures.

El projecte s'ha portat a Londres després de l’èxit de les 60 cases construïdes a Ilford, a l’est de la ciutat, que van ser finançades després que un nen de 10 anys, Malachi Justin, donés els diners que va rebre quan li va caure una dent a les organitzacions benèfiques sense llar i demanés en una nota que amb ells compressin una casa per aquelles que no en tenien.

Segons la Fundació Arrels, a Barcelona hi ha, com a mínim, 4.845 persones sense llar. D'aquestes, segons el recompte que la fundació va realitzar el juny d'aquest any, 1.064 persones dormen al carrer.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat