Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The White Lotus
Foto: HBO / 'The White Lotus'

Los Feliz, la botiga vintage de Barcelona que ha vestit Aubrey Plaza a 'The White Lotus'

L'establiment ofereix peces de segona mà úniques de marques com Moschino i Loewe

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A Barcelona cada cop hi ha més marques que traspassen les fronteres del país fins a protagonitzar projectes internacionals i algunes de les portades de les revistes més importants del món. Els anells de plàstic 'made in Barcelona' de La Manso han captivat celebritats com Rosalía i Miley Cyrus; hem vist a Lily-Rose Depp i Bella Hadid lluir alguns dels conjunts de Gimaguas; i fa poc, a aquesta llista també es van afegir les peces vintage de Los Feliz, una botiga ubicada al número 5 del carrer de Cervantes, al barri Gòtic.

"L'Alex Bovaird, la directora de vestuari de 'The White Lotus', em va contactar per a proporcionar diverses peces per a algunes de les protagonistes de la sèrie", explica la Nadia, la fundadora de Los Feliz, a Time Out Barcelona. El que va començar amb una trucada va acabar amb algunes de les exclusives peces de la botiga a diversos episodis de la famosa sèrie de HBO. "Vaig tenir molta sort perquè molts cops, al final no acaben sortint les peces que envies al resultat final i, tot i que estava en contacte amb l'Alex, no sabia quines acabarien sortint".

De totes les opcions que va enviar, finalment el personatge de la Harper, interpretat per Aubrey Plaza, va lluir a una de les últimes escenes de la segona temporada un vestit de color rosa amb punts negres de la marca Lolita Lempicka que segueix l'estètica de 'la dolce vita' que volia transmetre la sèrie. "Aquest vestit encara el tinc a casa ben guardat", assegura la Nadia entre riures. L'actriu també va portar un banyador de Loewe al més pur estil d'Audrey Hepburn. A més del personatge d'Aubrey Plaza, el de Daphne (interpretat per Meghann Fahy) i el de Mia (interpretat per Beatrice Grannò) també van lluir peces de la botiga barcelonina: un banyador de Moschino i un altre de Dior, respectivament.

The White Lotus
Foto: HBO / 'The White Lotus'

La Nadia explica que és molt estrany que en un rodatge d'aquesta magnitud s'utilitzin tantes peces vintage, ja que, normalment, l'equip de vestuari necessita tenir cada peca repetida per si es mulla o es fa malbé, i això és un requisit que dins el sector vintage no existeix. "Cada peça de Los Feliz és única, no n'hi ha dues de repetides. Va ser molt 'guai' que apostessin per aquesta estètica", confessa la Nadia.

Més de 15 anys dins el sector

"Fa uns 15 anys que col·lecciono roba per un gran arxiu, i la botiga en línia fa 10 anys que existeix i que funcionan de manera molt orgànica", explica la Nadia. Los Feliz ha estat un negoci exclusivament en línia fins fa un any i mig quan va inaugurar la seva primera botiga al barri Gòtic de Barcelona 'Los Feliz & Muy Frágil', on hi ha les peces de la pàgina web i també una selecció de marques contemporànies.

Los Feliz
Foto: Los Feliz & Muy Frágil

Totes les peces de la botiga són úniques i només hi ha una unitat de cada, un tipus de producte que costa d'aconseguir i que està molt buscat pels amants de la moda i els articles de segona mà i de disseny. Per obtenir aquest tipus de roba no hi ha grans proveïdors ni botigues a l'engròs, sinó que és un procés molt més minuciós, "vaig molt als Estats Units on tenen el costum que, quan buiden una casa, fan un 'open house' i ho posen tot a la venda: mobles, articles de decoració, roba... Allà si trobo alguna joia, no em puc resistir", assegura la Nadia.

NO T'HO PERDIS: Quatre mercats vintage coincideixen en un sol barri de Barcelona amb articles a 1 i 5 euros (un dia al mes)

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat