Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gimaguas Barcelona
Foto: Instagram / @gimaguas

Una botiga embolicada en teixit de formigó petrificat: així és el nou espai de Gimaguas a Barcelona

El nou establiment de la marca barcelonina està situat a l'Eixample i té un tobogan aquàtic a l'interior

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Una botiga de vambes inspirada en el mercat de la Boqueria o una altra d'ulleres feta d'acer inoxidable i monocolor són alguns dels establiments amb conceptes innovadors que podem trobar a Barcelona. Alguns negocis van més enllà dels seus productes, com és el cas del nou espai de Gimaguas a Barcelona. La marca barcelonina ha instal·lat la seva botiga insígnia a la seva ciutat natal amb un projecte trencador: l'espai està embolicat en un teixit de formigó petrificat, acompanyat d'aparells expositius i un carril d'il·luminació tècnica.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Gimaguas (@gimaguas)

El nou establiment està dissenyat per Guillermo Santoma i l'estudi Test Barcelona i es troba al número 230 del carrer Rosselló. L'espai és profund i direccional al qual s'accedeix per un pòrtic clàssic que segueix l'estètica despreocupada, teixits tècnics i detalls inspirats en l'artesania que caracteritza la marca.

Gimaguas va ser fundada el 2018 per la Claudia i la Sayana Durany, dues germanes bessones de Barcelona que volien crear un espai per impulsar les relacions i les converses amb el nostre entorn. Aquest punt de trobada el van crear a través de peces de roba dissenyades a Barcelona, moltes d'elles en col·laboració amb artistes i artesans de diverses parts del món, com Rajasthan i Formentera. Entre tots els articles que podeu trobar, destaquen els jerseis i conjunts de llana i les bosses d'estètica futurista, caracteritzats pels detalls platejats.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Gimaguas (@gimaguas)

Un tobogan aquàtic dins la botiga

Per celebrar l'obertura, les creadores de Guimagua han aprofitat el procés de construcció de la botiga per instal·lar un tobogan aquàtic dins, que també ha estat obra de Guillermo Santona i Test Barcelona. Amb aquesta primera iniciativa, les barcelonines han reafirmat el seu propòsit de donar-li un ús a l'espai que vagi més enllà del concepte tradicional de botiga.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Gimaguas (@gimaguas)

NO T'HO PERDIS: Arriba per primer cop a Barcelona un festival per als amants de la moda urbana i les sneakers

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat