Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Luis Miguel
Foto: Instagram / @luismiguel

Luis Miguel actuarà a Barcelona l'estiu de 2024 (sis anys després de la seva última visita)

El mexicà oferirà dos concerts al Palau Sant Jordi amb la seva gira Luis Miguel Tour 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Dies després que Maná anuncies el seu pas per Barcelona el juny de 2024, un altre artista mexicà també visitarà la ciutat un mes més tard. Luís Miguel tornarà a Barcelona sis anys després amb dos concerts al Palau Sant Jordi el 17 i 18 de juliol de 2024. El que és considerat com un dels artistes llatins més influents de la història passarà per la ciutat amb la seva nova gira Luis Miguel Tour 2024.

El seu Luis Miguel Tour 2023 ha trencat tots els rècords, una gira que va penjar el cartell de 'sold out' (esgotat) a les presentacions que va fer a Argentina, Xile, Estats Units i Mèxic el primer dia que es van posar a la venda les entrades. Dies després d'anunciar les dues dates de Madrid a l'Estadi Santiago Bernabéu, el 6 i el 7 de juliol de 2024, també es van esgotar totes les entrades.

Després del nou sold out, Luis Miguel ha anunciat noves dates a Espanya entre el 28 de juny i el 27 de juliol, un mes on, a més de Madrid i Barcelona, visitarà ciutats com València, Pamplona, Roquetas de Mar i Sevilla, entre d'altres.

On comprar les entrades?

Les entrades pels dos concerts de Barcelona ja estan disponibles a plataformes de venda autoritzades com Ticketmaster des de 69 euros fins a 1.028 euros per l'accés VIP.

NO TE LO PIERDAS: Els millors concerts de la temporada a Barcelona

Lee el número de noviembre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Últimes notícies

    Publicitat