Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Blockbuster
Photograph: Airbnb

L'última botiga Blockbuster del món es lloga com a casa a Airbnb

Es podrà dormir a la botiga només durant un període curt de temps i per 4 dòlars la nit

Anna Rahmanan
Escrit per
Anna Rahmanan
Publicitat

Els lectors de determinades edats no sabran de què estem parlant, així que aquí va una mini lliçó d'història. Vet aquí que una vegada hi havia un món llunyà, previ a l'existència de Netflix, HBO o Amazon Prime, on les persones, si volien veure alguna pel·lícula en particular que no fessin a la televisió, havien de llogar-la en format cinta de vídeo a les botigues que es dedicaven a això mateix. Una de les grans cadenes a escala mundial es deia Blockbuster i, lògicament, van anar desapareixent totes, igual que els reproductors de vídeo de les llars de tot el món.

Però, sorprenentment, hi ha un Blockbuster que aguanta, l'únic que queda 'viu' al món. Està a Bend, Oregon (Estats Units) i per agrair el suport que està rebent dels seus veïns, la gerent de la botiga, Sandi Harding, ha decidit incloure la botiga a la borsa d'allotjaments d'Airbnb però per un temps molt limitat.

Si els ulls us fan pampallugues i heu començat a preparar ja el vostre viatge a Oregon, sentim dir-vos que només els residents del comtat de Deschutes, l'àrea que la botiga considera "la seva llar", podran reservar la casa. Únicament es podrà reservar tres nits –només un grup per dia–, les de 18, 19 i 20 de setembre, i cadascuna per a un màxim de quatre persones. I encara queda el millor, l'estada només costarà 4 dòlars!

Perquè la gent de tot el món també pugui reviure aquesta experiència tant dels 90, Harding ha llançat el projecte Callgorithm, on els aficionats al cinema poden trucar a la botiga al telèfon 541-385-9111 perquè el personal us recomani pel·lícules en funció dels vostres gustos. És a dir, el que feien en els vells temps.

Mireu com de bonica han deixat la botiga per a l'ocasió!

Blockbuster
Photograph: Blockbuster
Blockbuster
Photograph: Airbnb
Blockbuster
Foto: Airbnb

NO T'HO PERDIS: Els recomanadors de sèries que et salvaran la vida

 

Les millors idees d'oci i cultura en la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat