Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Emma Bristow trial
Foto: Instagram / @emmabristow

L'única competició de trial indoor femenina del món se celebra a Barcelona aquest cap de setmana

La Women's Trophy s'inclou dins el marc del Mundial de Trial Indoor 2024 que donarà el tret de sortida a la ciutat per segon any consecutiu

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou fanàtics del motor, aquest diumenge 4 de febrer teniu una cita al Palau Sant Jordi. Per segon any consecutiu, la ciutat es convertirà en la capital mundial del trial indoor amb la celebració del 47è Universae Trial Indoor de Barcelona, el primer assalt puntuable que donarà el tret de sortida al Mundial de Trial Indoor 2024. Aquesta edició, però, també comptarà amb un programa doble, ja que el Palau Sant Jordi també acollirà el Women's Trophy, l'únic campionat de trial indoor femení del món. 

La competició tornarà a celebrar-se per quart any consecutiu al costat de les categories masculines i comptarà amb el top 5 femení mundial amb Emma Bristow i Berta Abellán, campiona i subcampiona del món respectivament, Andrea Sofia Rabino, Naomi Monnier i la debutant al Palau Alice Minta. En aquesta quarta edició totes les mirades estaran fixades en Bristow, que si guanya les cinc proves de la competició, podria aconseguir el rècord mundial de ser l'única esportista en tenir al sarró la medalla d'or quatre anys seguits. 

Bristow, però, no ho tindrà gens fàcil amb la presència de la terrassenca Berta Abellán, que tot i l'increment de la dificultat de les zones d'aquesta edició, confia en el fet de competir a casa.“He aconseguit guanyar a la pressió i estic preparada per fer realitat el meu somni”, assegura la pilot de Terrassa. 

47è Universae Trial Indoor de Barcelona

El Women's Trophy se celebra dins el marc del Campionat del Món FIM X-Tria, que comença a Barcelona aquest cap de setmana amb els vuit millors pilots del passat Mundial. Tots ells participaran en les sis proves puntuables del 47è Universae Trial Indoor de Barcelona. En aquesta edició, Toni Bou defensarà la corona davant d'alguns rivals que ja l'han guanyat en algunes competicions aquesta temporada. El 17 vegades campió del món d'indoor i outdoor haurà d'enfrontar-se a pilots com Toby Martyn, campió al Trial Indoor de Chambéry, i Jaime Busto, campió a Toulouse. 

Mundial de Trial indoor 2024
Foto: Ajuntament de Barcelona

Adam Raga, sis vegades guanyador a Barcelona, també s'espera que li planti cara a Bou després del seu fitxatge per Sherco, una marca que va estrenar un nou model de moto redissenyat el 2023. Raga va donar el tret de sortida a la seva nova etapa el passat 13 de gener a Sheffield, on no va decebre ningú i va endur-se la medalla de plata, darrere de Toni Bou. Els joves Toby Martyn i Aniol Gelabert, i els dos veterans Matteo Grattarola i Benoît Bincaz completen aquesta llista de luxe de pilots que oferiran un espectacle del motor.  

NO T'HO PERDIS: Què fer a Barcelona al febrer

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat