Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Macaulay Culkin català': la cançó viral dedicada a Carlos Cuevas que has de veure

L'actor de 'Merlí' protagonitza la que s'augura com la cançó més divertida de l'estiu

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

És "Carlitos Cuevas" el Macaulay Culkin català? Paral·lelisme no n'hi falten. Els dos actors, amb menys de 10 anys de vida, protagonitzen títols de ficció que ja són història del cinema i la televisió. Macaulay ens reconquista cada Nadal amb 'Solo en casa' i en Cuevas vas ser el nen prodigi de la ficció catalana entre el 2005 i el 2010, anys en què es va emetre Ventdelpla. L'edat amb què fan el debut en la tele i el cinema no és l'únic amb el qual coincideixen, els dos formen part de famílies peculiars i superen situacions tortuoses en la ficció. Més enllà de les coincidències de guió i físiques (rossos i ulls clars), ja no tenen res més en comú si ens fixem en les seves trajectòries professionals i vitals, per sort per l'actor català.

Tot i això, el programa d'humor 'Rumescu' d'Icat i el grup Ladilla Rusa, han llançat una nova versió del 'hit' 'Macaulay Culkin' on el protagonista és el Carlos Cuevas i la seva trajectòria professional, amb especial atenció pels seus inicis a la sèrie de TV3. Una paròdia imperdible, que ja compta amb videoclip protagonitzat pels integrants de Ladilla Rusa i que s'ha fet viral en poques hores. Dos minuts i mig on es repassen les grans escenes que ha protagonitzat Cuevas, primer en el paper del dolç Biel i, anys més tard, en el de l'alliberat i rebel Pol Rubio a 'Merlí'. A la vegada és un regal per als més nostàlgics de la sèrie catalana amb aparicions estel·lars dels seus principals protagonistes.

La paròdia ha arribat al mateix Carlos Cuevas que l'ha compartit a les seves xarxes. "Però sense clíniques de desintoxicació. Madre mía, Rosalía." ha respost l'actor català fent referència a les coincidències que asseguren que hi ha entre Macaulay Culkin i ell. Confirmem que, si no és la cançó de l'estiu 2020, és la millor versió que podria existir del gran 'hit' de Ladilla Rusa?

NO T'HO PERDIS: El Primavera Sound 2021 anuncia cartell

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat