Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
madonna celebration tour
Foto: Nina Westervelt / Getty Images

Madonna trenca la incertesa sobre els seus concerts previstos a Barcelona al novembre

La reina del pop ha fet públic un missatge a xarxes en el qual s'adreça a tots els fans que esperen la celebració del recital

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Fa uns dies ens arribava una mala notícia. Madonna havia d'ajornar la gira mundial 'The celebration tour' després d'haver estat diversos dies ingressada a l'UCI per una infecció bacteriana greu.

Aleshores, el representant de la cantant, Guy Oseary, va fer públic un missatge a xarxes on afirmava que calia "posar en pausa tots els compromisos, fet que inclou la gira". L'artista nord-americana tenia previstes actuacions l'1 i el 2 de novembre al Palau Sant Jordi.

Doncs bé, la situació ha canviat per complet dilluns després que la mateixa Madonna anunciés a través del compte d'Instagram que s'està recuperant de la infecció i que, si res no ho impedeix, mantindrà les dates de la gira per Europa.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Els concerts de Barcelona, per tant, sí que se celebraran i podrem gaudir dels grans èxits de Maddona al Palau Sant Jordi els dies 1 i 2 de novembre.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de juliol a Barcelona 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat