Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Madonna
Foto: Ricardo GomesMadonna

Madonna suspèn el concert a Barcelona per una infecció bacteriana

L'artista nord-americana tenia previstes actuacions l'1 i el 2 de novembre al Palau Sant Jordi

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Madona ha ajornat la gira mundial 'The celebration tour' després d'haver estat diversos dies ingressada a l'UCI per una infecció bacteriana greu. El representant de Madonna, Guy Oseary, ho ha dit en un missatge a les xarxes socials, on ha indicat que la salut de la cantant millora, però que encara està sota cura mèdica. L'artista nord-americana tenia previstes actuacions l'1 i el 2 de novembre al Palau Sant Jordi. 

Segons recull el portal de notícies Pages Six, "el passat 24 de juny van trobar la cantant inconscient" al seu domicili i va ser traslladada immediatament a un hospital de Nova York, on va estar ingressada tota una nit, amb la seva filla Lourdes Leon al costat".  

S'espera, ha afegit, una recuperació completa, però cal "posar en pausa tots els compromisos, fet que inclou la gira". En el marc d'aquesta gira mundial, Oseary ha indicat que properament s'anunciarà la data de la represa del 'tour' i les noves dates dels concerts ajornats. Madonna té 64 anys. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de juliol a Barcelona 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat