Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Malta
Foto: ShutterstockMalta

Malta pagarà els turistes per visitar el país aquest estiu

El govern maltès donarà els visitants entre 50 i 100 euros per estada

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Els emblemàtics balcons pintats de blau, els carrers empedrats de la capital, La Valletta, resulten elegants en qualsevol època de l'any. Però poques sensacions són millors que passejar pel seu peculiar centre històric en ple estiu, amb el tradicional gelat de llimona i ametlla a la mà.

Sona bé? Doncs resulta que aquest estiu podries viatjar a l'illa mediterrània. Des de juliol de l'any passat, el país ha reobert fronteres als visitants, i constantment revisa la seva llista de països 'segurs' des dels quals poden viatjar els turistes.

Actualment, els residents i ciutadans de la UE i dels països de la zona Schengen poden entrar per fer turisme. Malta també acull visitants d'un grapat de nacions no europees, com ara Austràlia, el Canadà, la Xina, el Japó, Jordània, Líban, Ruanda, Tailàndia, Tunísia i el Regne Unit.

Això sí, qui vulgui visitar l'illa ha de presentar un resultat negatiu en les últimes 72 hores, i també estarà sotmès a proves aleatòries amb hisops quan hi arribi.

Ara que el país es prepara per a rebre de nou els turistes aquest estiu, ha anunciat fins i tot un incentiu econòmic perquè facin el viatge. L'Autoritat de Turisme de Malta diu que pagarà els visitants que reservin estades de tres nits en hotels de tres, quatre i cinc estrelles.

Qui s'allotgi en hotels de tres estrelles rebrà 50 euros per cada estada; qui ho faci en un de quatre estrelles, 75 euros; i 100 euros, per qui triï el de cinc estrelles. Aquestes quantitats seran igualades per l'hotel, per la qual cosa es podria arribar a cobrar fins a 200 euros per estada.

NO T'HO PERDIS: 12 restaurants boníssims a prop de Barcelona per fer una escapada gastronòmica

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat