Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Manel es posen robes tradicionals a 'Tipus suite' i anuncien un EP imminent

La cançó és la segona que presenten de les tres que formaran part de 'L'amant malalta', que sortirà en vinil el 16 d'abril

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Fa un parell de setmanes, Manel reapareixien amb una nova cançó, plena de referències pandèmiques, i ara hi tornen amb 'Tipus suite', la segona de les tres peces que formaran part del nou EP –sí, un EP de només tres cançons–, que es publicarà el 16 d'abril en format vinil de set polzades i edició limitada. El disc es dirà 'L'amant malalta', com la primera d'aquestes tres peces. La tercera, 'La jungla', resta encara inèdita.

El clip de 'Tipus suite' està rodat a Felanitx i està dirigit per Antonina Obrador amb molt de sentit de l'humor: vesteix el grup barceloní amb robes tradicionals i el mostra envoltat d'un esbart dansaire al mig d'un camp i endinsant-se en un bosc entre encantat i surrealista. Tot plegat té ressonàncies de la pel·lícula de 'horror folk' sueca 'Midsommar' (Ari Aster, 2019).

Aquest 2021, Manel segueixen recollint els fruits del seu disc més recent, 'Per la bona gent' (2019), amb 'sold outs' als seus pròxims concerts a Barcelona (dues dates a Monumental Club i una al festival de Pedralbes), tot i que encara queden entrades per veure'ls a festivals com el Sisquere deTorrelameu (Lleida), l'Embassa't de Sabadell, el Cruïlla i l'Arts d'Estiu de Pineda de Mar.

NO T'HO PERDIS:  Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat