Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Manel, una 'Boy band' al segon clip de 'Per la bona gent'

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Els Manel continuen escalfant la sortida del seu cinquè disc, 'Per la bona gent', previst per al 4 d'octubre. Si fa uns dies estrenaven el clip de la cançó que dona nom al nou àlbum –amb un sorprenent 'sample' d' 'Alenar', de Maria del Mar Bonet–, ara publiquen 'Boy band', una peça ballable en la qual ironitzen sobre la seva condició de 'grup de nois'. Al clip, realitzat per Stanley Sunday, veiem els quatre membres del grup fent divertides coreografies a l'estil de 'Just dance'.

 

La nova cançó té tots els números per convertir-se en un dels moments àlgids dels seus nous concerts. La gira de presentació de 'Per la bona gent' s'inicia el 9 de novembre a València i ja ha esgotat totes les entrades de Barcelona –Cruïlla de Tardor, al Poble Espanyol, el 16 de novembre– i a Girona –Temporada Alta, La Mirona, el 29 del mateix mes.

El nou treball torna a estar produït pel novaiorquès Jake Aron, que repeteix després de 'Jo competeixo' (2016) i serà el primer que el grup publica amb el seu propi segell, Ceràmiques Guzmán.

NO T'HO PERDIS: Concerts de la temporada a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat