Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mango posa a la venda mascaretes i les exhaureix en poques hores

Són de poliester, estan homologades i n'han dissenyat per a adults i canalla

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Mango ha posat a la venda una col·lecció de mascaretes higièniques, incorporant l'accessori al seu catàleg de productes i d'acord amb el seu ús obligatori, i ha esgotat les existències dels models per a adults en poques hores. 

Es tracta de mascaretes homologades que compleixen la normativa (UNE 0065:2020), amb una eficàcia de filtració del 90% i una respirabilitat del 60%. Estan fetes de polièster i admeten fins a 10 rentades. Aviat reposaran els models per a adults (corresponen a les col·leccions home, dona i Violeta, són ajustables a la zona de la orella) i dissabte 30 llançaran les models que han fet per a canalla, en tres mides. Es poden adquirir a la web de la marca i els preus van dels 8 als 10 euros.

Mascaretes Mango
Foto: Mango

Seguint la petjada de Mango, és provable que aviat trobem mascaretes d'altres marques de 'retail', o així ho fa pensar el fet que la mascareta aparegui com a complement en les presentacions de les noves peces de la temporada de cadenes com Bershka.

NO T'HO PERDIS: mascaretes de tela bonica i dissenys originals.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat