Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Manolitos de Manolo Bakes
Manolo BakesManolitos de Manolo Bakes

¡Manolitos gratis a Barcelona per celebrar el Dia del Croissant!

La cadena de pastisseries Manolo Bakes regalarà fins a 10.000 unitats dels seus famosos mini croissants el pròxim 30 de gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El pròxim 30 de gener se celebra el Dia Mundial del Croissant i a Barcelona n'enfornem alguns dels millors d'Espanya. Encara que si hi ha uns croissants industrials famosos, aquests són sens dubte els 'manolitos'. Salats, dolços, amb festuc o xocolata, són mini mossos gustosos per a qualsevol esmorzar o berenar. I a més tenen opcions sense gluten.

Si encara no els heu provat o si ja els coneixeu i voleu repetir, estigueu atents, perquè dilluns les pastisseries de Manolo Bakes convidaran als seus clients fins a 10.000 'manolitos' en punts de venda seleccionats de Barcelona, ​​Madrid, Barcelona, ​​Saragossa, A Coruña, Sevilla, Valladolid i València, excepte els que estiguin situats a centres comercials.

A Barcelona això es tradueix en dos punts de croissants gratuïts: el Manolito Bakes de les Corts, al carrer Berlín, 55, i l'establiment de Calvet, 1, a Sant Gervasi-Galvany. No us en quedeu sense, golafres!

NO T'HO PERDIS: Els millors croissants de Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat