Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Maria Arnal i Marcel Bagés
© Maria DiasMaria Arnal y Marcel Bagés

Maria Arnal i Marcel Bagés faran un concert a una fossa comuna

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

"Encontraron donde siempre supieron que estaban, 45 cerebros y un corazón (...). Aquí sin mito ni rito, abandonados al tiempo, arropados por el lodo, cerca de alguna urbanización, 45 cerebros y 1 corazón". Per escriure la lletra de '45 cerebros y un corazón', que també dona nom al seu primer àlbum després de l'LP 'Verbena', Maria Arnal i Marcel Bagès van inspirar-se a una fossa comuna del franquisme a La Pedraja, Burgos, on l'any 2016 van trobar-se desenes de cossos, amb la particularitat d'un cor conservat de manera insòlita.

El dijous 1 de novembre la cantant de Badalona i el guitarrista de Flix viatgen a Burgos per fer un concert a la fossa de La Pedraja, en companyia de la Agrupación de Familiares De Las Personas Asesinadas en los Montes de La Pedraja en un acte on també hi intervindrà Francisco Exteberría, metge forense responsable de l’exhumació.

Aquest serà un dels últims concerts de la gira de '45 cerebros y un corazón', un disc que ha estat un èxit de crítica i que precisament parla de la necessitat de la memòria. 

Si encara no heu vist el directe, podeu fer-ho a Reus (3 de novembre) i Girona (11 de novembre)

Últimes notícies

    Publicitat