Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vacances humides i sexuals
FOTO: ShutterstockVacances humides i sexuals

Vacances humides sense sortir de casa

L'estiu és temps per viatjar... al meravellós món interior del plaer

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Per fi arriba l’estiu! Però potser no l’estiu que planejàvem: en la nova normalitat, segurament no podrem anar de viatge a aquella platja paradisíaca ni conèixer les set meravelles del món... Però no cal desesperar-se: és el moment ideal per endinsar-se en un meravellós viatge interior cap al plaer. Et proposem algunes joguines que no haurien de faltar en la teva maleta.

Viatge a les profunditats anals

El plaer anal serà el viatge unisex per excel·lència d’aquest l’estiu. Si el que vols és fer una excursió a les profunditats del teu punt P (punt prostàtic), hi ha plugs que t’hi portaran de manera suau i sense ensurts, però si t’agrada la “canya”, no li donis més voltes: hi ha d’altres que et faran rotar i vibrar sense descans. També pots estendre el teu plaer anal a la vagina amb un doble plug de silicona, que consta d’un plug anal clàssic combinat amb unes boles tailandeses. Un tiquet sense retorn cap al doble plaer. Això sí, recorda sempre utilitzar lubricant anal per un viatge més segur al forat obscur.

Un, dos, tres… splash!

Per combatre la calor de l’estiu, un bany refrescant a la piscina, al mar o, com a mínim, a la dutxa o a la banyera és un 'must'. En aquests moments, per mantenir-nos humits i humides no només per fora sinó també per dins, podem ajudar-nos de vibradors submergibles per estimular la zona vaginal, el clítoris, la zona anal o altres parts del cos i gaudir d’una experiència eròtica passada per aigua.

Allargar el clímax

També hi haurà qui voldrà fugir de les "escapadetes" breus i fer que els seus viatges durin més: joguines com les anelles pel penis ajuden a mantenir i allargar l’erecció, retardant l’ejaculació i fent-la més potent. Un 'sex toy' perfecte per arribar al clímax en parella, però també sol, utilitzant-lo com a masturbador.

A la recerca dels punts orgàsmics

L’estiu és el moment ideal per fer una expedició pel nostre cos i potenciar l’autoconeixement del nostre plaer. En el cas de les dones, la revolució sexual passa per continuar amb l’exploració i descobriment dels punts orgàsmics que ha permès aquest llarg confinament. I en aquesta expedició poden ser d’utilitat joguines com el Triple Minou, un gatet vibrador amb comandament a distància pensat per una estimulació completa de punts orgàsmics molt diferents. Segur que es convertirà en una mascota inseparable. I si el que vols és gaudir d’un orgasme múltiple i intens, no pateixis: els vibradors succionadors de clítoris continuaran sent aliats fidels per a les caloroses nits estiuenques.

NO T'HO PERDIS: 48 idees per gaudir del sexe a Barcelona

Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat