Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Masturbació masculina
FOTO: ShutterstockMasturbació masculina

Masturbació masculina: tot el que has de saber per gaudir-la al màxim

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

No continuarem amb el rotllo que ja us sabeu de memòria de com la sexualitat us pot calmar, desestressar i inclús, a ajudar-vos a posar més fort el vostre sistema immunològic. Anirem directes al gra: la masturbació és fabulosa, sana i divertida. Masturbació que poden practicar totes les persones, però avui ens centrarem en la d’aquelles persones amb penis…

Veníem d’un inici de segle amb presses, atabalat i sense temps. Ningú tenia temps de res. I la masturbació sovint quedava relegada a refredar un escalfament sobtat o per aconseguir un orgasme amb objectius somnífers. Però, OMG!, arriba el confinament forçat i ara no tenim excusa per no dedicar-nos a l’art amatori del jo tot el temps que vulgueu.

Us manquen idees?


Exploreu-vos tot el cos: sabíeu que més enllà del penis existeixen altres zones erogènes molt masculines? Els mugrons són punts importants d’excitació i més enllà, els pectorals sencers; tocar-vos el perineu (la zona entre els testicles i l’anus) és un lloc ideal per al massatge eròtic; l’anus us donarà pessigolles, 'calentón' i excitació; la pròstata (a la que accedireu per l’interior de l’anus) és la zona que, ben estimulada, us pot donar el millor orgasme que mai hagueu conegut… i aneu fent. Segur que en podeu trobar d’altres.

Masturbació masculina
Masturbació masculina
FOTO: Shutterstock

No estàs sol!

I si amb tooooot el teu cos encara no n’has tingut prou… Malgrat estiguis passant el confinament sol (o no), sàpigues que et pots ajudar d'"amics": què tal un oli d’oliva per un automassatge al pit? O un cogombre pelat per fer-te un massatge anal exterior? I si fas servir les plomes de dins del coixí per autoexcitar-te l’orella? O has provat de fer una sessió autoamatòria amb diversos llençols esparracs sobre el llit, amb els que imaginar, excitar-te i refregar-te? I si tens el teu propi calaix de joguines eròtiques… a què estàs esperant?

Hi ha unes quantes joguines que poden passar a ser best friends: anelles per al penis, els testicles o la base dels teus genitals que t’excitaran, generaran més sensibilitat i t’ajudaran a retardar l’excitació; vibradors que poden estimular-te penis, perineu i pròstata en formats únics, 2 en 1 i fins a 3 en 1; i com no, lubricants que poden ajudar-te a que totes les pràctiques que hem explicat amb anterioritat siguin, permeute-me la redundància, més fluïdes. Esperem tinguis prou tovalloles netes!

Masturbació masculina
Masturbació masculina
FOTO: Shutterstock

Masturbació… en aire, aigua, terra i foc

I ara… pensem en escenaris: direu, aquesta està boja! Que no sap que hi ha confinament total? Ho sé. Però estar reclòs a casa no significa que la pel·lícula masturbatòria no pugui tenir diferents decorats: som-hi. 

Teniu balcó? Terrat? Jardí? Finestres? Doncs ja teniu aire! Per als més arriscats us animem a una sessió amatòria amb els porticons de bat a bat, deixant que entri la rasca, i arribant al clímax mentre l’aire (avui més net que mai!) de la ciutat us acaricia les galtones… (del cul!). I no: no feu que la veïna truqui a Mossos per exhibicionisme, que els tenim molt ocupats. Feu ús de les cortines o de seure a l’angle de la sala on segur ningú us veurà…

Anem a l’aigua: aquesta és fàcil, oi? Ara les dutxes són llargues, les banyeres recurrents… Sumeu-hi sessió masturbatoria i tindreu un complet! Us recordem que per a una sessió més experta, el lubricant de silicona és el més adient, ja que permet l’estimulació lliscant, sense l’aspredat de l’aigua.

 Masturbació masculina
Masturbació masculina
FOTO: Shutterstock

Terra! Que tens parquet? Ideal! Que tens rajola hidràulica? Gres? Prepara’t per a una sensació impactant… Canviar de perspectiva, activa el cos i el tacte: anar a un lloc tan rude com el terra pot generar-te fantasies inimaginades i sensacions de plaer mai viscudes fins ara. No tot es fa al llit… 

I foc! Vora els fogons de la cuina; prop de la porta oberta del forn; el clàssic de la llar de foc (per als que en tingueu…); o per als homes més romàntics, prepareu-vos una vesprada plena d’espelmetes… No us relaxa la calor? No us quedeu embadalits amb les flames? Ara continueu la música del foc amb el ritme de carícies que us anireu fent amb la mà… I que la dansa no pari!

Masturbació masculina
Masturbació masculina
FOTO: Shutterstock

Que la imatge t’acompanyi

I per als encara recelosos. Per als que encara no veieu clar que es pot passar una bona estona autodonant-se plaer. Per als que necessiten estímuls d’impacte: recorrem, com no, a les pantalles. Podeu visitar el calendari de quarentena d’Erika Lust amb tips i vídeos sexuals per a cada dia; surfejar en els canals eròtics de plataformes digitals (per exemple, Filmin, ofereix un canal Erotica); o marxar a apps de sexe com Grindr o Tinder a trobar algú que us animi a través de fotos i vídeos pujades de to…

Va. Que no tens excusa. A masturbar-te ja!

NO T'HO PERDIS: idees sexuals per sobreviure (feliços) el confinament

Últimes notícies

    Publicitat