Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Maxibon gelat
Foto: Instagram / @maxibon_es

Maxibon busca tastadors de gelats a canvi de 500 euros al dia

La feina es troba a Cool Jobs, una secció d'Infojobs que ofereix ofertes de treball divertides i inusuals

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Bones notícies per als fanàtics dels gelats. Sabem que ja s'ha acabat l'estiu, però si en sou amants empedreïts, segur que us venen de gust tot l'any. Ara, a més de menjar-los, també podeu guanyar uns bons calerets mentre ho feu. Maxibon busca tastadors dels seus gelats a canvi de 500 euros al dia durant dos dies, un dels quals serà de teletreball. L'oferta l'han publicat a la secció Cool Jobs de la plataforma d'ocupació Infojobs, on es recullen propostes de feina divertides i inusuals.

Si aconseguiu la feina, el primer dia treballareu des de casa, on la mateixa empresa us enviarà les seves noves propostes que haureu de tastar i puntuar. El segon dia, però, haureu d'anar en persona a un lloc que encara no han revelat, tot i que han assegurat que serà cobert per avançar-se a qualsevol canvi meteorològic.

Com era d'esperar, les reaccions a la proposta a les xarxes socials han estat sonades. A la publicació que ha penjat la companyia al seu compte de Twitter s'ha repetit el comentari de "jo ho faria gratis" i "és la feina dels meus somnis".

Quins requisits té l'oferta?

No tothom podrà aspirar a ser tastador de Maxibon. Els candidats han de tenir, com a mínim, estudis de batxillerat i coneixements en xarxes socials, a més de ser curiosos i voler divertir-se. Una altra característica essencial és no tenir cap al·lèrgia alimentària i tenir "una boca amb papil·les gustatives".

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat