Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Melendi
Foto: Melendi

Melendi afegeix un segon concert a Barcelona a finals de 2023

L'asturià celebrarà el vintè aniversari del seu primer disc 'Sin noticias de Holanda' al Palau Sant Jordi

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Han estat molts els artistes multitudinaris que han passat aquest any per Barcelona; Harry Styles, Beyoncé, Bruce Springsteen i The Weeknd, entre d'altres, però encara queden molts concerts per venir aquest 2023 a la ciutat. A aquesta llista s'afegirà Melendi, que ha anunciat que visitarà el Palau Sant Jordi el pròxim 23 de desembre amb la gira '20 años sin noticias'. El cantant ha anunciat aquesta segona data a Barcelona després que les entrades pel concert del 22 de desembre s'esgotessin un sol dia. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina oficial de l'artista per 38 euros a la grada D, 55 euros a pista i 65 euros a la grada de categoria A, la més propera a la pista.

La nova gira de l'asturià farà un homenatge al seu primer disc 'Sin noticias de Holanda' (2003), de manera que serà un viatge al passat i cantarà algunes de les cançons que el van portar a l'èxit. Melendi ja avisat que '20 años sin noticias' és una gira per als seus fans més nostàlgics, que podran gaudir de cançons que fa molt temps que no toca i d'altres que mai ha cantat en directe a través d'un emotiu recorregut per la seva carrera que unirà passat i present.

A més, la gira anirà acompanyada del llançament del que serà el seu dotzè àlbum d'estudi, que també portarà el nom '20 años sin noticias'. De moment, el tret de sortida de la gira serà el 13 d'octubre a Saragossa i passarà per ciutats com Alacant, Granada i València, i la tancarà amb els dos concerts de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Qui toca gratis a Barcelona? La millor música de franc a la ciutat

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat