Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dinar el 21-D al centre de Barcelona: missió impossible?

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

D'acord, ho sabem: demà els accessos a Barcelona es convertiran en una ratera: els CDR's tallaran punts claus de connexió a port i aeroports, i també al centre de la ciutat. I Omnium Cultural ha convocat, a les nou del matí, una concentració davant el Consell de Ministres del Gobierno de España, a la Llotja de Mar, per exigir l'alliberament dels presos polítics.

Vaja, que si teniu pensat tancar la setmana dinant als porxos d'en Xifré, potser que su ho repenseu. Ara, si aneu a la concentració, bé cal menjar. A primer cop d'ull hom podria pensar que els restaurants de davant la Llotja abaixarien la persiana i posarien barrots, però un petit sondeig indica que els més importants estaran oberts i al peu del canó. Aquesta és una informació útil, sobretot si tenim en compte que un restaurant obert i acollidor és una bona protecció contra els projectils de 'foam', els cops de porra i qualsevol objecte llancívol o gasós.

Al més veterà de tots, el 7 Portes, «expliquen que estem tots els restaurants a l'expectativa, però sense dubte obrirem». Serà difícil arribar-hi en cotxe perquè hi haurà un tall de trànsit de 9 a 12, «però obrirem amb normalitat a partir de les 13 h». No han notat una davallada especial de reserves. Aquesta és la mateixa tessitura en què es troba el restaurant vegetarià The Green Spot: «En principi estarà obert, però no sabem què passara. Però curiosament no hem notat una caiguda en els reserves», expliquen. On si han notat una davallada és en el restaurant gallec d'alta volada Carballeira, on expliquen que de 15 taules reservades n'han caigut cinc. «Ara bé, obrir obrirem. Una altra cosa és que el client pugui accedir al restaurant».

Un altre local on de ben segur que s'apujara la persiana és el Oaxaca, fabulós restaurant mexicà. Si mengeu aquí, val més que no hagués de sortir corrents, perquè els àpats són d'aquells que us poden fer hibernar.

Oaxaca
Oaxaca

Ara, oblideu-vos de fer el vermut; la Terraza Aperol han decidit que no posaran taules d'aperitiu sota els porxos, un fet que és de simple sentit comú, però si que obrirà el restaurant. O sigui que ja ho sabeu: si us trobeu immersos en la ratera de la protesta, la millor opció es entrar en qualsevol d'aquests locals i demanar què hi ha per dinar. Ara bé, la informació que ens faciliten a la Bodega Vidrios i Cristales  potser us fum en bandera la vostra fantasia de menjar entre protestes polítiques: l'encarregada ens explica que els Mossos els han dit que "demà matí acordonaran tota la zona i només deixaran entrar els veïns".

Últimes notícies

    Publicitat