Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més de 20 hores de DJs en directe en una festa de Cap d'Any global

Carl Cox i Jamie Jones són alguns dels artistes internacionals que oferiran sessions en streaming per acomiadar l'any

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

És cert que el 2020 ha sigut un any atípic per a tots i que no podrem acomiadar-lo com hem fet en altres ocasions, però no per això deixarem de celebrar que entra un any nou ple de qui sap què. Per no renunciar a una bona festa encara que sigui a casa, Absolut i Beatport han organitzat una macrofesta online que es podrà seguir per tot el món: 'Dance year away' ofereix més de 20 hores de sessions de DJs de música electrònica en directe.

No serà un Cap d'Any normal, però serà una oportunitat única de tenir reunits a importants DJ's internacionals com Carl Cox, Honey Dijon, Jamie Jones, Nastia o Patrick Topping entre d'altres.

¿On es veurà?

L'esdeveniment virtual començarà abans de mitjanit (hora local australiana) amb Carl Cox i s'estendrà a través de més de quinze zones horàries i ciutats, en les que s'inclouen Shanghai, Nova Delhi, Dubai, Odessa, Berlín, Londres, Florianópolis, Miami, Calgary i Los Angeles.

Es veurà en streaming en tots els canals Beatport per assegurar el seu màxim abast, però també podràs seguir la festa a través de Twitch, YouTube i Facebook.

Un festival de llum i foc per acomiadar el 2020 a Barcelona

Al mateix temps, la ciutat de Barcelona també acollirà un espectacle de focs, llum i color que pretén fer partíceps a tots els barcelonins en una jornada de celebració. Les campanades a la fresca proposades seguiran el patró habitual d'aquesta jornada festiva. En primer lloc, es podran distingir els 4 quarts mitjançant avisos de foc, que seran els teloners de les palmeres disparades des dels 10 districtes diferents de la ciutat. Cada campanada il·luminarà el firmament de Barcelona tot invocant palmeres de diferents colors i suposarà l'inici d'un espectacle de focs artificials enèrgic i dinàmic que brotarà des de la part més alta de la muntanya de Montjuïc.

En cas que no disposis d'un terrat o balcó per gaudir de l'espectacle de llums i colors, no et preocupis. Des de TV3 es garantirà la retransmissió del festeig en el marc d'un programa especial que pretén donar la benvinguda al desitjat 2021 per la porta gran.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa

Més de Cap d’Any

    Últimes notícies

      Publicitat