Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mikakus, els ‘sneakers’ catalans que triomfen al Japó, obre botiga a Barcelona

La marca, amb seu a Barcelona, va començar com a botiga virtual i va obrir la primera botiga física a Kobe, el Japó, l'any 2019

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Sabem que l'e-commerce pot ser còmode, però com ens agrada passejar pels carrers i tafanejar els aparadors de les botigues... A Mikakus, la marca de 'sneakers', ho saben i per això tornen a saltar del món 'en línia' al físic obrint la seva primera botiga física d'Europa a la Rambla de Catalunya. La marca, que va néixer fa dos anys de les mans de tres joves emprenedors, té la seu a Barcelona i confecciona tots els seus models en fàbriques de Portugal, Itàlia i Espanya. El 2019 va obrir el seu primer local a la ciutat japonesa de Kobe.

Mikakus
Mikakus

La 'flagship store' de Mikakus de Barcelona ocupa 25 metres quadrats i se situa en el número 74 del carrer Rambla Catalunya. Els fans de les sabatilles trobaran en aquest local un avanç de la col·lecció de l'hivern 2021 i una exclusiva de la seva col·laboració amb la marca d'automòbils CUPRA.

A més de les 'sneakers'Mikakus, que té a Iniesta, Anna Ortiz i Paco Osuna com a imatge de la marca, aposta ara també per un nou projecte: una col·lecció de roba que manté el segell 'streetwear' de la signatura.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat