Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Monumental Club arrenca a l'abril la seva temporada de concerts més ambiciosa

Nova programació de música a l'aire lliure fins al mes de juliol amb artistes com Delafé, Mishima, La Bien Querida i molts més

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

A partir del 9 d'abril, Monumental Club arrenca nova temporada amb una sèrie de concerts a l'aire lliure. Si us heu quedat sense entrades per a Manel (esgotades en temps rècord), teniu altres caps de cartell com Delafé, que presentaran el seu àlbum 'Hay un lugar', i La Bien Querida, que oferirà un concert acústic especial on reflectirà tota la seva trajectòria. Tots ells es van veure obligats a cancel·lar el mes d'octubre passat, de manera que les persones que ja tinguin l'entrada de l'edició passada, podran utilitzar-la en les noves dates sempre que confirmin la seva assistència prèviament.

Monumental Club
Foto: Monumental Club

El cartell es completa amb Ladilla Rusa, que arriba amb la seva electro-pop tenyit de rumba catalana; Dani Nel·lo que, amb Los Saxofonistas Salvajes, mostrarà com el saxo ha marcat la història de la música popular; els emergents Marialluïsa i The Gramophone Allstars Big band, una banda que fusiona la música jamaicana amb diferents estils de música negra com el soul, el jazz o el boogaloo.

També actuaran a l'antiga plaça de toros Monumental els Mishima; el compositor, músic i productor Pau Vallvé; la banda de punk-pop La La Love You; el quintet mallorquí Da Souza amb el seu disc 'Salsa agredolça'; El Petit de Cal Eril, que es troba preparant nou disc, i Los Aurora, el grup de flamenc-jazz que ha revolucionat l'escena musical amb la seva personal proposta.

Monumental Club
Foto: Monumental Club

També tornen els concerts de Monumental Kids. L'esdeveniment infantil oferirà un cicle de concerts matinals per a tota la família i amb tres dates que donaran la benvinguda a artistes com Dàmaris Gelabert, Reggae Per Xics i Xiula. Finalment i els més goluts, que entre concert i concert volen sadollar la gana, podran gaudir de la bona cuina de l'Immoral, un projecte del xef Albert Gabaldà, que ha convertit una caravana en una cuina sobre rodes.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts gratis a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat