Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lluís Llongueras
Foto: La 2

Mor Lluís Llongueras, el perruquer més mediàtic de Catalunya

L'estilista d'Esparraguera, que va obrir el primer saló unisex d'Espanya, ha mort als 87 anys

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El popular perruquer Lluís Llongueras ha mort aquest dilluns amb 87 anys. Llongueras era, a més d'un estilista reconegut, artista: al llarg de la seva vida, va practicar la fotografia, l'escultura i la pintura. Nascut a Esparraguera el 1936, va començar quan tenia 14 anys a la perruqueria Can Dalmau com a aprenent. La seva carrera destaca per diverses efemèrides: l'any 1972 va obrir el primer saló unisex d'Espanya i va guanyar, l'any 2000 la Creu de Sant Jordi i el 2019, el prestigiós premi International Hair Legend.

Musa III, de Lluís Llongueras (Pati Llimona)
EnfoMusa III, de Lluís Llongueras (Pati Llimona)

Va obrir la seva primera perruqueria a Barcelona l'any 1958 a Gran Via amb Viladomat, però va estendre el seu negoci (i el seu estil) arreu del món i va pentinar a moltes persones famoses, com per exemple, Salvador Dalí. A més, va ser el perruquer més mediàtic de Catalunya, ja que va col·laborar en diversos espais dels mitjans de comunicació.

Amb més de 50 franquícies a Espanya, la seva marca compta, també, amb 120 salons de perruqueria a tot el món. Carismàtic i inconfusible, el seu estil ha marcat la tendència de diverses generacions.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer aquesta setmana a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat