Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Natura
Foto: Natura

Natura obre una botiga efímera al centre de Barcelona inspirada en mercats de tot el món

L'establiment té més de 200 metres quadrats i està situat a l'eix comercial més important de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Passeig de Gràcia tindrà una nova botiga fins a principis del 2024. Natura obrirà una nova 'pop-up' a l'eix comercial més important de la ciutat, concretament al número 11, amb una botiga inspirada en mercats d'arreu del món. L'espai s'inaugurarà el 13 d'octubre i estarà obert al públic fins al febrer de 2024, on hi haurà les noves propostes de la marca per la temporada d'hivern. L'establiment disposa d'una superfície de 210 metres quadrats que transportarà els clients a altres parts del món sense sortir de Barcelona mitjançant la decoració inspirada en diversos mercats tradicionals de tot el planeta. 

Botiga Natura
Foto: Laia Jordà

Malgrat que l'establiment tindrà una estètica diferent de la resta de punts de venda físics, mantindrà l'essència de calma i tranquil·litat que distingeix la marca. L'espai tindrà teles que simularan els tendals tradicionals i capses de cartó que els clients podran fer servir per guardar els productes mentre continuen les compres. Dins la botiga trobareu articles de moda, complements, fragàncies i productes de benestar, i a més, ofereixen productes exclusius. La mateixa botiga ha penjat al seu compte d'Instagram uns cartells on animen tothom a visitar el nou local. 

Botiga Natura
Foto: Instagram / @natura.es


La marca creada pel barceloní Sergio Durany va obrir el primer punt físic de la cadena fa 31 anys al carrer Consell de Cent. Actualment, l'empresa té una xarxa de més de 230 botigues dins d'Espanya, a Andorra, Portugal i, recentment, també a Itàlia. Malgrat que la companyia té pensat continuar la seva expansió, Durany assegura que "aposta per un creixement tranquil i sostenible".

NO T'HO PERDIS: Una botiga embolicada en teixit de formigó petrificat: així és el nou espai de Gimaguas a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat