Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix a Barcelona el primer 'bar' de còctels sòlids que exploten a la boca

Les Jellys és una iniciativa de dos emprenedors catalans que han revolucionat el món de la cocteleria

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

 Tot es pot reinventar, fins i tot els còctels de tota la vida. Així ho han demostrat dos emprenedors catalans que han impulsat les Jellys, una proposta de còctels sòlids amb la qual han reformulat el concepte de bar i el de beguda. 

Aquesta renovació del concepte del còctel es troba a mig camí entre unes postres i un xarrup. En comptes de beure’l, aquest còctel pot menjar, ja que consisteix en una gelatina que té una esferificació líquida en el seu interior.

S’han reformulat vuit còctels clàssics com el Mojito, el Margarida o el Cosmopolitan, entre d'altres, en un nou format, pensat per compartir a casa. Es venen en caixes de 12 unitats, pensades per a ser compartides i sorprendre els teus convidats.

I és que Jellys no és un bar físic, sinó una botiga situada al barri de l'Eixample on els consumidors podran adquirir els còctels per a servir-los en festes privades, i així traslladar l’experiència de prendre un còctel del bar clàssic a la sala d’estar.

Còctels
JellysCòctels

NO T'HO PERDIS: Els 100 millors bars de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat