Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix el Marketplace: la botiga online que reuneix tots els mercats de Barcelona

La nova plataforma virtual coneguda com a 'Marketplace' es posarà en marxa el 2021

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Els 43 mercats municipals de Barcelona, que compten amb més de 2.000 establiments, s'han sumat a la nova iniciativa de digitalització de l'Ajuntament de Barcelona com a part d'una remodelació virtual i presencial. El projecte permetrà conèixer noves botigues de la capital que es trobin en altres barris, teixint una xarxa més forta entre veïns i negocis de proximitat. Aquesta transformació comptarà amb un nou web i la fusió de les associacions de comerciants sota la Federació de Mercats municipals.

Què és el Marketplace?

La gran sorpresa que, de ben segur revoluciona el món del mercat municipal és la nova plataforma digital, anomenada Marketplace, que permetrà les botigues oferir els seus productes en línia, agilitzant així el procés de compravenda amb els seus clients. Els serveis disponibles seran molt diversos, des de menjar a domicili, fins al lloguer de taquilles per poder guardar el 'take away' i recollir-ho sense cita. Així doncs, la plataforma gestionarà les comandes a domicili o a través dels armariets habilitats en els mateixos mercats. Aquestes prestacions es trobaran incloses en una app des d'on es podrà gestionar tot. De la mateixa manera, a partir de 2021 també s'inclouran pantalles a les entrades dels mercats per oferir el llistat d'alimentació disponible de cada botiga abans d'accedir-hi físicament. 

L'objectiu del nou sistema és actualitzar i apropar el comerç local a la població barcelonina. A més de facilitar la compra a totes aquelles persones que no poden accedir als mercats en els seus horaris d'obertura, no són clients assidus o perquè tenen problemes de mobilitat. 

NO T'HO PERDIS: Dabiz Muñoz farà 'delivery' de menjar a Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat