Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix la campanya que recapta diners per la vacuna del coronavirus

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

 Buscar un tractament precoç i prevenir del contagi del coronavirus és l'objectiu de la campanya batejada com a #JoEmCorono. Impulsada per la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Germans Trias, busca recaptar el màxim de diners per invertir-los en projectes d'investigació sota el lideratge del metge i investigador Oriol Mitjà.

En menys de 8 hores ja suma milers de donacions i una xifra de 130.000 euros. Algunes d'aquestes aportacions provenen de cares conegudes com la Candela Peña, Nausicaa Bonnin o els germans Clotet que s'encarreguen, a la vegada, de fer-ne difusió a les xarxes.

Campanya #JoEmCorono
Campanya #JoEmCorono
FOTO: Campanya #JoEmCorono

Catalunya, pioners en la investigació del Coronavirus

Part del que es recapti amb la campanya #JoEmCorono també es dedicarà a l'estudi que s'ha iniciat aquesta setmana en el que col·laboren el Departament de Salut, l'Institut Català de la Salut i diversos laboratoris farmacèutics. Per portar-lo a terme s'ha fet una crida a que hi participin prop de 3.000 persones entre casos positius i contactes. Projectes d'investigació que demanen temps i recursos per arribar a una vacuna que eviti nous brots a llarg termini.

NO T'HO PERDIS: L' app per detectar i fer seguiment de possibles casos de coronavirus

Últimes notícies

    Publicitat