Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix La Llama Fest, el festival de comèdia alternativa de Barcelona

El festival comptarà amb més d’una trentena d’activitats com espectacles, stand up comedy, xerrades, tallers, podcasts, fanzines i exposicions

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

Que ve l'humor, que ve l'humor ressonant com un exèrcit de timbals (que potser diria Manel): la ciutat ja va acollir el festival Inrisus el passat mes de març, i com que la gràcia encara ens dura, el 9 i 10 de setembre arriba La Llama Festel festival de comèdia alternativa de Barcelona. Durant dues jornades, el centre comunitari la Lleialtat Santsenca comptarà amb més d’una vintena d’activitats com espectacles, 'stand up comedy', xerrades, tallers, pòdcasts, fanzines i exposicions, a càrrec de més de 80 reconeguts professionals de la comèdia, de l’humor, l’escriptura i l’audiovisual. Les entrades es troben a la venda a la web i tenen un preu de 86 €.

L'esdeveniment s'ha creat en col·laboració de La Llama Store, llibreria i galeria d’art especialitzada en humor i un dels epicentres de la nova comèdia catalana, així com de La Llama School, acadèmia especialitzada en humor amb col·laboradors com Berto Romero.

El Festival impulsa formats especials, com els 'Prioneros del s. XXI' de Carlo Padial i Carlos de Diego; l''Hamor negro' d’Ana López i Juanki, amb un open mic d’humor negre. També hi haurà espai pel debat sobre la comèdia a Barcelona, amb una taula rodona entorn dels 'open mics' a càrrec dels organitzadors dels espais estables de comèdia com el Comedy Gold, Ajajojejo, L’altre Mic, Comedy Clubhouse o Tarantos Comedy.

El festival també comptarà amb xerrades relacionades amb l’humor i el terror o la ciència-ficció, moderades per escriptores com Susana Vallejo. Els amants de l’humor gràfic trobaran el seu espai el dissabte 10 de setembre: la Lleialtat acollirà una fira oberta i gratuïta de fanzines i autoedició.

L’auditori acollirà pòdcasts en viu com 'Aquí Estamos', d’Adri Romeo i Ignasi Taltavull; un nou format creat pel mateix equip de la popular La Ruina; o El nou paradigma, amb Judit Martín i Natza Farré, que ha estat una de les revelacions de la temporada.

NO T'HO PERDIS: Els millors espectacles d'humor a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat