Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Neix La Muriel, viver cultural a Gràcia
La Muriel
Foto: Maria Dias

Neix La Muriel, viver cultural a Gràcia

Està situat al carrer Verntallat, 30 i obre els caps de setmana amb música en directe

Advertising

Celebrem que en moments incerts neixin nous espais i es gestin projectes com La Muriel, un viver cultural i restaurant que acaba d'obrir portes al carrer Verntallat, a l'espai que fins al gener va ocupar Mecànic, la llibreria i sala d'exposicions especialitzada en fotografia.

Al darrere del projecte hi ha Pau Roca, actor i director de la companyia Sixto Paz i co propietari dels restaurants Lluritu i Lluritu 2. Explica que La Muriel és un híbrid, barreja de processos de creació (plàstics, escènics, etc.) amb l'activitat de restaurant; hi ajuda que l'espai, un antic taller de reparació de cotxes, sigui diàfan. "Als matins els processos de creació conviuran amb els clients; al migdia funcionarà només com a restaurant; a la tarda volem destinar l'espai al barri, crear un lloc agradable per a pares i fills; i l'activitat seguirà fins abans, durant o després de sopar amb alguna altra exhibició", explica Roca.

La Muriel obrirà de dimecres a diumenge i comptarà amb una programació estable de 'stand-up comedy' (amb Charlie Pee i Raquel Hervás, les We Bitches) i una tertúlia cultural de ràdio en directe i en format podcast; els caps de setmana a l'hora del vermut s'oferirà música en directe (ds., de 12 a 00 h; dg., de 12 a 23 h).

 

NO T'HO PERDIS: Els racons més bonics de Nou Barris

 

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising