Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nens i nenes mengen gratis al Hard Rock Cafe fins el 31 de juliol

Els menors de 10 anys tenen un menú infantil per cada plat principal que demani un adult

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Atenció: una oferta que, més que generosa, és un regal: fins al 31 de juliol, els menors de 10 anys tindran un dinar infantil gratis al Hard Rock Cafe Barcelona, amb cada plat principal que demani un adult.

Aquesta oferta és vàlida tant per als àpats al local, com per endur o a través dels serveis de lliurament a domicili. I els plats que ofereix el menú infantil són: macarrons amb formatge i amanida de tomàquets, 'cheeseburger' completa amb patates, pollastre arrebossat amb patates, hot-dog en panet amb patates i pit de pollastre a la brasa amb mongetes verdes i tomàquets (segur que algun malvat voldrà col·locar això al seu reietó mentre ell es posa fi de costella barbacoa i nachos greixosos).

Menú infantil del Hard Rock Cafe
Foto: Hard Rock Cafe BarcelonaMenú infantil del Hard Rock Cafe

No tingueu la temptació de comparar aquesta promoció amb els menús infantils de pizza congelada de Díaz Ayuso a Madrid. És cert que el menjar del Hard Rock és calòric i de grans raccions (allà cadascú amb el seu endocrí i els seus hàbits), però l'altíssima qualitat de la carn, els vegetals i les elaboracions d'aquest emblema del menjar nord-americà arreu del món és fora de tot dubte.

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat