Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Netflix anuncia quan començarà a cobrar per usuaris addicionals

La plataforma de reproducció en temps real s'està tornant cada vegada més estricta pel que fa a compartir comptes

Jon Hornbuckle
Escrit per
Jon Hornbuckle
Traduït per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Netflix ha anunciat quan començarà a cobrar una tarifa extra per als comptes amb usuaris addicionals. Aquesta nova mesura en vigor a principis del 2023 i significarà un abans i un després en la plataforma, sobretot per a aquells que encara utilitzen furtivament les dades d'inici de sessió de la seva exparella. 

Tot i que no han confirmat el preu, s’estima que sigui d’aproximadament 1,75 lliures al Regne Unit o 3 dòlars als EUA, una dada obtinguda extrapolant els preus d’altres països on Netflix ja ha implementat el canvi com el Perú o Argentina. De fet, la quantitat per usuari extra estimada és una quarta part de la subscripció del nivell bàsic, tot i que Netflix creu que la nova regla serà popular per als comptes de la seva nova subscripció, més barata i amb anuncis.

"Hem optat per un enfocament considerat per monetitzar l'intercanvi de comptes i començarem a executar-lo de manera més àmplia a principis del 2023", ha explicat Netflix en un comunicat. "Després d'escoltar els comentaris dels consumidors, oferirem als usuaris la possibilitat de transferir el seu perfil de Netflix al seu propi compte, i als que comparteixin compte més facilitats per gestionar els seus dispositius i crear subcomptes, si volen pagar per la família o els amics”, afirmen.

Aquest rebombori, però, no afectarà les persones que comparteixen compte a la mateixa llar. Així, en resum, totes aquelles persones que tens a la pantalla d'inici de sessió de Netflix que no visquin a casa teva… s’hauran d’escurar les butxaques. 

NO T'HO PERDIS: Les 10 sèries que has de veure aquesta tardor

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat