Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Netflix
Netflix

Netflix llança una subscripció molt més barata (amb anuncis)

La tarifa val 5,49 euros al mes a Espanya, el que suposa un estalvi de fins a 150 euros a l'any

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Ja és una realitat: Netflix tret al mercat un nou nivell de subscripció que inclou anuncis i, per tant, suposa una tarifa més baixa. Aquesta nova tarifa respon a una caiguda del preu de les accions de Netflix i una baixada del nombre de subscriptors a principis d'any. Aquí teniu tot el que necessiteu saber sobre el nou tipus de subscripció amb anuncis!

Quant val la nova subscripció a Netflix?

El paquet 'Bàsic amb anuncis' val 5,49 euros al mes a Espanya. Els tres nivells de membres existents de Netflix són 'Bàsic', per 7,99 euros al mes; 'Estàndard', per 12,99 al mes, i 'Premium' per 17,99 al mes. Així, un espectador de Netflix que canviï de 'Bàsic' a 'Bàsic amb anuncis' s'estalviarà al voltant de 30 euros l'any, mentre que els espectadors que canviïn d''Estàndard' al nou nivell s'estalviaran uns 90 euros l'any, i de 150 si es canvia des de 'Premium'.

A quins països llançarà Netflix la subscripció publicitària?

Netflix llançarà el nou nivell de subscripció a dotze països, amb plans per expandir-se a altres territoris en el futur. Juntament amb Espanya, arribarà a Austràlia, als Estats Unit, al Regne Unit, al Brasil, al Canadà, a França, a Alemanya, a Itàlia, al Japó, a Corea i a Mèxic. Netflix diu que espera ampliar l'oferta a més països amb el temps.

On és el parany?

Tot i que els subscriptors de Netflix del nou pla s'estalviaran una mica de diners, no hi haurà tantes pel·lícules ni sèries de televisió per veure, cosa que la plataforma atribueix a problemes de llicència. A part, la qualitat de la imatge també es reduirà lleugerament i els subscriptors del nou nivell d'anuncis no podran descarregar-se contingut als seus dispositius.

Quants minuts d'anuncis hi haurà a Netflix?

S'ha confirmat que als espectadors se'ls mostraran cinc minuts d'anuncis per cada hora de contingut. Això és una mica menys que els canals de televisió comercials, que solen publicar una mitjana de set minuts d'anuncis per hora. Els anuncis tindran una durada d'entre quinze i trenta segons i es reproduiran abans i durant les sèries i pel·lícules. A més, seran personalitzats, i s'adaptaran per països i gèneres.

Llavors, val la pena la nova subscripció a Netflix?

Per 2,5 euros addicionals cada mes s'obté una selecció més àmplia de continguts, la possibilitat de descarregar-se continguts i una experiència sense anuncis. Per tant, el pla bàsic sense anuncis és una opció molt millor, tret que Netflix abaixés encara més el preu d'aquest nou nivell.

NO T'HO PERDIS: Les millors noves sèries que has de veure

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat