Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'1899'
Foto: Netflix'1899'

Netflix cancel·la '1899' per sorpresa malgrat el seu èxit

La plataforma deixa sense final la sèrie dels creadors de 'Dark': no ​​hi haurà temporada 2

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Quin gerro d'aigua freda per a tots els seguidors de '1899': Netflix ha cancel·lat la sèrie de ciència-ficció dels creadors de 'Dark', deixant-la sense final i sense segona temporada. La sorpresa és doble, perquè la sèrie de Baran bo Odar i Jantje Friese no només estava pensada per evolucionar durant tres temporades, sinó que al llarg de cinc setmanes havia acumulat 257,16 milions d'hores reproduïdes, cosa que la converteix en la sèrie cancel·lada per Netflix amb millors dades d'audiència.

Per què l'han cancel·lat?

No ha transcendit el motiu de la cancel·lació, però algunes fonts apunten que es podria deure a un gran cost de producció. A més, el gran èxit de 'Miércoles' hauria eclipsat '1899'. La notícia l'han donat a conèixer els cocreadors de la sèrie a les seves xarxes socials amb el missatge següent:

"Amb gran pesar, us hem de dir que '1899' no serà renovada. Ens hauria encantat acabar aquest increïble viatge amb una segona i tercera temporada com vam fer amb 'Dark', però de vegades les coses no surten com les has planejat. Sabem que això decebrà milions de fans, però volem agrair-vos des del fons dels nostres cors que hàgiu format part d'aquesta meravellosa aventura. Us estimem. Mai us oblidarem", Bo & Jantje.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que pots veure ara mateix

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat