Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mano de hierro
Netflix

Netflix estrena un thriller d'acció ambientat al port de Barcelona

Eduard Fernández, Chino Darín, Jaime Lorente i Natalia Molina, entre d’altres, són els protagonistes d’aquesta nova ficció que s’estrena el 15 de març

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

L’encant de Barcelona, amb els seus paisatges, carres, locals i ciutadans, l’ha dut a ser en nombroses ocasions el set de rodatge de pel·lícules i de sèries d’èxit. La vam veure a Merlí, a Cites Barcelona i també a Polseres Vermelles. També a produccions internacionals com Vicky Cristina Barcelona o Uncharted. Aquest cop, però, la veurem en un thriller d’acció. Netflix estrenarà mundialment el pròxim 15 de març Mano de hierro, una minisèrie ambientada al port de Barcelona dirigida pel guionista i director barceloní, Lluís Quílez. 

Aquesta nova producció (de Mediapro Studio) narra la història d’una xarxa criminal que mou droga a través dels contenidors que entren pel port i que és liderada pel propietari de la principal terminal Joaquín Manchado (interpretat per Eduard Fernández), fins que un dels enviaments desapareix i trastoca els seus negocis i la seva família. Entramats il·legals i assassinats són l’epicentre de Mano de hierro, protagonitzada per Eduard Fernández, juntament amb Chino Darín, Jaime Lorente, Natalia de Molina, Sergi López i Enric Auquer.  

La infraestructura del port de Barcelona rep quasi 6.000 contenidors al dia procedents d’arreu del món. En aquestes mercaderies es poden arribar a amagar fins a més de 30.000 kg de cocaïna, per això la porta marítima de la ciutat és una de les entrades més importants d’Europa pel que fa al narcotràfic. La sèrie de Quílez, s’ha inspirat en aquest fet i l’ha transformat en una sèrie de thriller d’acció, en què completen el repartiment de personatges Daniel Grao, Raúl Briones, Salva Reina, Gianni Fruttero, Cosimo Fusco i Ana Torrent.

El rodatge de la sèrie va començar el 24 de novembre de 2022 i durant les següents setmanes va recórrer diverses localitzacions de Barcelona Lleida i Girona. Ara, per fi, podrem veure aviat el resultat en sis capítols.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat