Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Netflix farà una minisèrie basada en el crim de la Guàrdia Urbana

El projecte estarà dirigit pels cineastes Jorge Torregrossa i Laura Mañá, i produït per Arcadia Motion Pictures

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

La plataforma de 'streaming' Netflix ha anunciat el seu nou projecte d’una minisèrie basada en el mediàtic ‘crim de la Guàrdia Urbana’. El projecte encara no té títol i es començarà a rodar aviat, però el que sí que se sap és que estarà dirigit pels cineastes Jorge Torregrossa i Laura Mañà, i guionitzat per Laura Sarmiento, qui juntament amb Torregrossa està darrere la sèrie ‘Intimidad’. El projecte serà produït per Arcadia Motion Pictures.

I sobre què versarà l’argument? El maig de 2017, els Mossos d’Esquadra van investigar l’aparició de les restes òssies d’un cos humà en el maleter d’un vehicle en una pista forestal que dona accés al Pantà de Foix, al municipi de Castellet i la Gornal, a l’Alt Penedès. El cos localitzat a l’interior d’un cotxe calcinat era el d’un guàrdia urbà de Barcelona. Dies més tard es va detenir la parella de la víctima i un altre agent de la policia local de Barcelona com a presumptes culpables.  

Segons ha explicat Netflix en un comunicat, la investigació de l’homicidi va treure a la llum "una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona". Aquests fets ja van inspirar els quatre episodis de la sèrie de ‘true crime’ de TV3 ‘Crims’, presentada per Carles Porta, la qual el dia de l’emissió del primer capítol el setembre de 2021 ja va tenir 476.000 espectadors. El crim de la Guàrdia Urbana es tracta d’un dels últims crims que han tingut més ressò a Espanya, ja que va acabar amb una sentència de 20 i 25 anys de presó.

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries noves que has de veure

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat