Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nike obre la seva botiga més gran d'Espanya a Passeig de Gràcia

La multinacional americana obrirà el 15 de desembre al número 17 del carrer més cotitzat de Barcelona

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Fer esport i lluir cos atlètic és tendència, i més si surts al carrer amb un 'look' esportiu totalment combinat. Nike ho sap bé i obre el pròxim 15 de desembre, al número 17 de Passeig de Gràcia, la seva botiga més gran d'Espanya. Ho vam avançar al setembre i ara ja hi ha data d'inauguració d'un nou concepte de botiga que combina 'coworking' i espai d'exposició.

Recreació de l'interior de la nova botiga de Nike a Barcelona
FOTO: NikeRecreació de l'interior de la nova botiga de Nike a Barcelona

La 'flagship store' ha estat dissenyada exclusivament per a la ciutat de Barcelona, tindrà  tres plantes i prop de 2.000 metres quadrats i hi haurà una combinació entre el món de l’esport i el digital, el que ells han anomenat 'House of inovation 002'. Aquesta tendència de casa digital, que és el que Nike intenta expandir per diferents capitals del món, representarà la màxima expressió de la marca i tindrà el millor de cada col·lecció. Més enllà de la digitalització i l'esport, Nike Barcelona ha posat també com a punt de mira la sostenibilitat i el medi ambient. El terra de la botiga i els expositors s'ha construit amb materials totalment reciclats. 

Botiga de Nike 'House of Innovation' de Paris
FOTO: NikeBotiga de Nike 'House of Innovation' de Paris

Aposta per estar en el centre de la ciutat

On abans hi havia el Banc Popular i després d'una inversió de 10 milions d'euros, ara hi aixecarà la persiana la gran botiga de Nike a la ciutat. Amb el nou emplaçament la marca esportiva abandona el número 29 del mateix Passeig de Gràcia per doblar els m2 de local i apostar per una nova filosofia de compra basada en l'experiència del client.

Google Maps
Google Maps

 NO T'HO PERDIS: Nike arrassa a les xarxes socials amb el lema 'You can't stop us'

Últimes notícies

    Publicitat