Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nike obrirà a Barcelona un nou concepte de macrobotiga amb 2.000 m2

Serà la més gran de la marca a la ciutat i comptarà amb un espai de 'coworking'

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

Nike ja té posat l'ull a un local de Passeig de Gràcia per obrir una macrobotiga abans d'acabar l'any. Concretament se situarà al número 17 del Passeig de Gràcia, comptarà amb una superfície de 2.000 m² i es tracta d'un local propietat del fons d'inversió Hines. La marca aposta per un nou concepte de botiga on, a part de vendre articles Nike, també s'hi albergarà un nou centre de 'coworking' We Work.

La multinacional americana té com a objectiu oferir als consumidors la millor experiència de compra, amb un concepte de botiga digital, denominat 'House of Innovation 002', on el client viu una experiència única 'online' i 'offline', a més d'accedir a les millors innovacions de Nike per mitjà d'una immersió plena de tecnologia.

Botiga de Nike 'House of Innovation' de Paris
Botiga de Nike 'House of Innovation' de ParisFOTO: Nike

Localitzar la botiga en un dels carrers més buscats (i cars) de la capital catalana forma part de l'estratègia de la marca de roba esportiva d'estar cada cop més a prop del client. A més, la companyia es planteja obrir noves Nike 'House of Innovation' en els llocs més emblemàtics, encara que, també busca expandir altres formats de botigues i incloure els conceptes Nike Live i Nike Rise.

NO T'HO PERDIS: Així es la primera botiga GAP de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat