Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gap Barcelona
Foto: Time Out Barcelona

Així és la primera botiga GAP de Barcelona

La marca nord-americana s'instal·la al carrer dels Arcs i ofereix un 30% de descompte en la col·lecció

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Gap ha obert la primera botiga pròpia a Barcelona –la primera d'Espanya– al carrer dels Arcs, 10, al final del Portal de l'Àngel. L'espai de 900 metres quadrats es distribueix en dona, home i canalla, i té un especial protagonisme el denim, que és un dels punts forts de la marca nord-americana, i els productes amb el logo, tan reconeixible i popular, a més del servei de costumització de peces amb brodats i pegats: Gap Barcelona serà un dels pocs establiments en oferir la personalització de roba.

Gap Barcelona
Foto: Time Out Barcelona

La marca nord-americana nascuda a San Francisco el 1969 va introduir-se al mercat espanyol el 2015 de la mà d'El Corte Inglés, on manté un 'corner' de venda. Gap és el quart grup de moda a escala internacional després d'Inditex i H&M (amb botigues situades a pocs metres de distància de Gap) i Fast Retailing, el grup japonès que comercialitza Uniqlo (la marca nord-americana i la japonesa comparteixen l'amor pels bàsics). 

Gap Barcelona
Foto: Time Out Barcelona

Per celebrar la seva arribada a Barcelona, prevista per al maig però ajornada per la crisi sanitària, la marca ofereix un 30% de descompte fins al 12 de setembre en els seus productes. 

NO T'HO PERDIS: Noves botigues de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat