Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nikon
Photograph: Unsplash/Li Shanting

Nikon ofereix 11 cursos online de fotografia i vídeo gratis

El material només estarà disponible 9 dies i dona consells sobre fotos de viatges, la macrofotografia i la fotografies de paisatges, entre altres temes

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

Un dels regals de Nadal pels amants de la fotografia ha arribat amb un mes d'antelació. Si ets dels que perds la noció del temps amb una càmera en les mans, els cursos online de Nikon seran la teva nova distracció preferida. La marca japonesa ha presentat una iniciativa orientada a tots els aficionats en l'ús del flaix i en l'enregistrament de moments, disponible des del 23 de novembre fins al 31 de desembre. La proposta de Nikon consisteix a oferir fins a 11 vídeos, realitzats per experts.

Cursos gratuïts i subtitulats

Els diferents vídeos estan dirigits, sobretot, a aquelles persones que estan fent les primeres passes en el món de les càmeres, tot i que els fotògrafs més experimentats també trobaran continguts interessants. Cada gravació desenvolupa temàtiques diferents: per exemple, la realització de fotos de viatges, la fotografia a nens i mascotes, la iniciació a la macrofotografia, la filmació, una breu introducció a les càmeres reflex i fotografies de paisatges.

A més, el curs és totalment gratuït. Per conèixer el que ofereix cada càpsula de vídeo, només t'has de registrar en la web de Nikon School. A partir d'aquí, tu mateix decideixes quin dia agafes paper i bolígraf per apuntar tots els trucs i mètodes que t'ensenyaran els experts de cada matèria.

NO T'HO PERDIS: Exposicions de fotografia a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat